BÆREHANKE / HÅNDTAG PÅ EN BABYNEST?

Vi har fået mange henvendelser fra kunder, der er interesseret i at høre, om vi kan sy hanke på babynests, så man kan bruge babynesten som lift. Vi vil hermed prøve at beskrive hvorfor vi IKKE sælger babynests med hanke.

 

Ideen med at kunne bære sin baby rundt i babynesten, lige som man kan med en lift, lyder super smart. Men det er ikke ideelt at bruge babynesten som lift i praksis. Liften er designet således at barnet ikke kan falde ud når man bære rundt på liften. Den har med sin hårde kasse, en sikkerhed der gør, at man kan bære den rundt med hanke. Man må ikke sammenligne en lift med en babynest, da det er 2 forskellige produkter, med hver sin funktionalitet.

Babynesten bruges som en tryg base til baby, hvor de bløde sider af babynesten kan hjælpe til at skabe et trygt sted for baby at være. Siderne på babynesten hjælper til, at barnet ikke så let kan trille ud af babynesten. Det er ideelt når man f.eks. bruger babynesten i sofaen og lignende. Babynesten kan bruges overalt, og barnet kan putte sit ansigt ind til babynestens side. Et lille barn har brug for denne ekstra tryghed, for at gøre overgangen lettere fra livet i mors mave med minimal plads, til livet udenfor. Det eneste man ikke skal bruge babynesten til, er at bruge den som lift.

 

Vi fraråder på det kraftigste folk at købe en babynest med hanke. En babynest er IKKE sikker nok at bruge som en lift, da babynesten er blød og ikke har helt faste kanter. Babyen kan risikere at falde ud af babynesten hvis man bruger den som lift.

Sikkerhedsstyrrelsen står for at godkende produkter af sikkerhedsmæssige årsager. Lifte er godkendte til at bære babyer rundt i. Babynests er ikke godkendt til dette formål. En babynest skal derfor ikke bruges som lift. Derfor syr vi heller ikke hanke på vores babynests.