Om Emmibaby

 

Dansk design

 

Emmibaby er skabt med missionen om at skabe unikt og kvalitetsbevidst interiør til baby og junior. Emmibaby blev grundlagt i vintermånederne 2015 og har i dag til huse i Stilling, som er en industriby lidt uden for Århus, Danmark. Emmibabys produkter er gennemtænkt i design og funktionalitet, hvor man vil kunne se Emmibabys produkter som værende nordisk inspireret i design og valg af farver. Alle Emmibabys produkter er designet til at kunne anvendes med begge sider, hvor den ene side af produktet er ensfarvet, og den anden side med print. Således kan man stimulere eller skærme barnet, alt efter om man har et barn der skal have noget spændende at kigge på, eller et barn der skal have det helt enkelt for ikke at blive overstimuleret.

Design processen foregår i Danmark. Produkterne laves på højtudviklede fabrikker både i og uden for EU. Der er fokus på at produkterne bliver produceret hvor arbejdsmiljø og arbejdsmetoder er i top.

Alle produkterne er lavet i bomuldsstof som er fri for hormonforstyrrende stoffer og skadelige kemikalier. Produkterne syes i bomuldsstof hvor stoffet enten er Økotex certificeret eller økologisk. Fyldet der bliver brugt i vores babynests og ammepuder er økotex certificeret allergivenligt polyesterfyld.

Med venlig hilsen

Mia Christina Nielsen / Stifter af Emmibaby