Om Emmibaby

 

Dansk design

Emmibaby er et ambitiøst brand der udvikler kvalitetsbevidste og sikre produkter til baby og junior i alderen 0-4 år. Emmibaby blev stiftet i slutningen af 2015 og bliver mere populær på markedet for hver dag der går. Alle Emmibaby´s produkter er designet og udviklet i Danmark. 70 procent af produkterne bliver produceret i Danmark og resten bliver produceret i EU med gode arbejdsvilkår.

Vores designs er udviklet med fokus på funktionalitet samtidig med at produkterne skal kunne passe ind i ethvert hjem. Alle vores babynests og juniornests har en enkelt ensfarvet side og en side med mønster. Dette design gør, at man kan vende nesten med den frontside man ønsker, alt efter om man har et barn der har brug for at blive stimuleret med mønstre og farver, eller et barn der har brug for det helt enkle at kigge på. Alle vores nests er vendbare og justerbare således man kan justere nestens størrelse efter barnet.

 

 

Kvalitets tekstiler

Vores produkter er lavet af de bedste tekstiler som enten er OEKO-TEX® certificeret og/eller økologisk. Fyldet og madrasserne i vores nests er OEKO-TEX® certificeret og allergivenligt. Alt materiale er 100 % godkendt og anvendeligt til børn. Derfor kan du være helt tryg ved at bruge Emmibaby´s produkter til dine børn.

 

 

Fuld tilfredshed og super kundeservice

Vores kunder er vores drivkraft, og vi vil gøre alt vi kan for at vores kunder bliver super glade og tilfredse med deres købte produkter fra Emmibaby. Du har altid 14 dages returret såfrem du fortryder dine køb. Har du nogen forespørgsler, spørgsmål, ris eller ros, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på følgende måder:

Tlf eller SMS på: 42 72 15 76 ( Hverdage 8-17)

Mail: kontakt@emmibaby.dk (Bliver besvaret inden for 24 timer)

 

 

Med venlig hilsen

Mia Christina Nielsen / Stifter af Emmibaby