Test af babynest fra Emmibaby

Vores tester Trine fortæller: "Jeg har haft fornøjelsen at af teste en babynest fra Emmibaby.dk.

Emmibaby forhandler babyprodukter i høj kvalitet. De sælger både babynests, sengelinned, puslepudebetræk, sengerand og babyhuer. Deres babynests og sengelinned er håndlavet i lækkert bomuldsstof og det er enten økologisk eller oeko-tex certificeret. Disse ting er et stort plus i min verden!

 

Vi modtog hurtigt babynesten og fik den pakket ud. Vores førstehåndsindtryk af nesten er rigtig godt, den føles lækker, blød og ser så flot ud i dens neutrale farver.

Den er flot syet og har et fint `silke` bånd bundet på ved samlingen hvor barnet har sine fødder. Den ser indbydende ud og er en man sagtens kan have til at ligge fremme i stuen, eller tage med sig i byen hvis man vil det.

 

Jeg havde tidligt i min graviditet med lillebror, bestemt mig for at jeg gerne ville have en babynest. Min første tanke var at den ville være dejlig at have, så den kunne være med at at lette min hverdag lidt - så jeg havde et sted at ligge lillebror og hvor jeg vidste han lå trygt og godt. Fx bruger jeg den når jeg lige skal have hænderne fri til at lægge vasketøj sammen, så ligger lillebror i babynesten på sofaen. Så kan han ikke trille nogen steder! 

 

Udover at den letter min hverdag, så er den også en kæmpe trykhed for min søn når han skal sove. Han fylder bare ingenting i hans vugge, selv om han nu er 2 måneder.

De fleste babyer har jo brug for massere af tryghed og nærhed og det er babynesten en stor hjælp til at give. Babynesten har store bløde sider, som min søn putter/ligger sit hoved ind til. Så der hvor jeg bruger babynesten mest, er i hans seng/vugge som står lige ved siden af min side af sengen. Så er han tæt på, nem at tage op når han vågner og ligge fra sig igen. Før vi fik babynesten kørte han meget rundt med hovedet, ben og arme. Han var urolig og fik næsten altid skubbet sin dyne af! Nu har vi brugt babynesten i ca 3 uger og vi kan tydeligt mærke forskel på ham. Han falder meget hurtigere til ro og dynen bliver hvor den skal. Den kan nemlig puttes ned ved siderne af nesten, så den bliver holdt godt på plads.

 

Vi bruger den også til at ligge lillebror i, på spisebordet når vi andre spiser, det føles noget rare - så er han med til bords. Jeg har også et par gange brugt den i barnevognen, især når han har været faldet i søvn i denne inde, så har jeg kunne løfte ham forsigtigt ud i barnevognen uden at vække ham.

Babynesten har jo tykke runde sider og de er faktisk en rigtig god hjælp til når der skal trænes nakke. Det har vi brugt den til flere gange!

Et andet stort plus er at babynesten er venbar, så kan man selv bestemme lidt med hensyn til farve og så kan man også justere den i størrelsen - det er kun godt med den fart de små vokser med!

Jeg kan, med hånd på hjertet, kun anbefale den - vi er meget tilfredse med den her hjemme!

 

 

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

 

Nytteværdi: Meget god. Vi bruger den hver dag, flere gange om dagen.

Holdbarhed: Meget god. Ingen tegn på slid og er stadig flot i stoffet efter vask.

Pris: God. Man får et lækkert produkt i god kvalitet. Der findes babynest i flere prisklasser her.

Kvalitet: Meget god. Rigtig god kvalitet og lækker matrialer - valgt med omhu.